Τολό

Το Τολό βρίσκεται στο Νομό Αργολίδος, στην Πελοπόννησο - ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας βυθισμένο σε ιστορίά και καλυμένο με τη μυρωδιά από τις πορτοκαλιές

Το Τολό, πριν πολλά χρόνια ήταν ένα απλό ψαροχώρι, επάγγελμα που άκομα ζούνε πολλές από τις οικογένειες στο χωριό και σήμερα έχει εξεληχθεί σε ένα οργανωμένο θέρετρο που φιλοξενεί τουρίστες από όλο το κόσμο. Το λιμάνι του Τολού είναι γραφικό με τα νησιά Ρόμβη και Κορωνήσι σαν φόντο και από εδώ αναχωρούν μονοήμερες κρουαζιέρες στα Αργοσαρονικά νησιά - Ύδρα, Σπέτσες & Πόρος  και Μονεμβασία κατα την διάρκεια του καλοκαιριού.

Το Τολό ξαπλώνεται κατά μήκος τις παραλίας μέχρι τη Ψιλή Άμμο και το νησί Κορωνήσι διακοσμεί το κέντρο του κόλπου. Υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία θαλάσσια σπορ στο Τολό όπως, θαλάσσιο σκι, windsurfing, κανό, ιστιοπλοϊα και κατάδυση στο βυθό της θάλασσας. Επίσης είναι δυνατόν να ενοικιάσετε βάρκες με την ώρα ή με την ήμερα. Η θάλασσα στο Τολό είναι ζεστή, καθαρή και ιδανική για να κολυμβήσουν τα παιδιά στα ρηχά νερά της .

Ο κύριος δρόμος του Τολού είναι γεμάτος με μαγαζιά, καφετεριες, εστιατόρια κλπ. για όλες τις ανάγκες σας .

Το Τόλο είναι μία πολύ καλή βάση από όπου μπορεί κάνεις να εξερευνήση τη Πελοπόννησο, να χαλαρώσει για τις καλοκαιρνιες διακοπές ή ένα Σαββατοκύριακο και για αυτούς τους λόγους έχει κίνηση περιπού όλο το χρόνο.

Τολό Ξενοδοχείο Εσπέρια, Καστρακίου & Ναυπλίου 2, Τολό 21056, Αργολίδα Τηλ: 27520 58052 Φαξ: 27520 58053
MH.T.E. 12.45.K.01.2A.00062.00

This website is designed, hosted & maintained by e-magine solutions, Nafplion - The design, photographs and content is © copyright 2003-2009 - All rights reserved