Η Πελοπόννησος

Η Πελοπόννησος, εκτός που είναι ένα από τα πίο όμορφα μέρη της Ελλάδας, φιλοξενεί μερικούς από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας όπως το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, τις Μυκήνες, την Αρχαία Ολυμπία, την Σπάρτη, το Μυστρά, τα Καλάβρυτα και πολλά άλλα. 

Η Πελοπόννησο έπαιζε μεγάλο ρόλο στην ιστορία της Ελλάδος και έτσι προσφέρει μία πλούσια ποικιλία ιστορικων μνημείων, κάστρων και μουσείων. Το Τολό είναι σε μία κεντρική θέση και δίνει τη δυνατότηα εύκολης πρόσβασης στους χώρους με μονοήμερες εκδρομές. Για παράδειγμα οι Μυκήνες βρίσκονται σε απόσταση μόλις 40 λεπτών ενω η Επίδαυρος περιπού μισή ώρα. Συνδυάστε μία επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Νεμέας μαζί με μία αξέχαστη εμπειρία στους δρόμους του κρασιού σε απόσταση 45 λεπτά από το Τολό.

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το ισθμό της Κορίνθου, να κάνετε μία κρουαζίερα μέσα στο κανάλι και να πάτε μία βόλτα στο Water Park στο Λουτράκι. Η Πελοπόννησος έχει κάτι να προσφέρει στον καθ'έναν, φανταστικές παραλίες, ψηλά βουνά με χιόνια το χειμώνα και είναι ο τέλειος προορισμό όλο το χρόνο.

Κολτούρα, ιστορία και η θάλασσα είναι αυτά που προσελκύζουν χιλιάδες τουρίστες στη Πελοπόννησο κάθε χρόνο.

Τολό Ξενοδοχείο Εσπέρια, Καστρακίου & Ναυπλίου 2, Τολό 21056, Αργολίδα Τηλ: 27520 58052 Φαξ: 27520 58053
MH.T.E. 12.45.K.01.2A.00062.00

This website is designed, hosted & maintained by e-magine solutions, Nafplion - The design, photographs and content is © copyright 2003-2009 - All rights reserved