Αργολίδα

Ο Νομός Αργολίδος είναι πασίγνωστος για τα εσπεριδοειδή του, τις παραλίες του και οι αρχαιολογικοί χώροι του Μυκήνες και το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Αυτά, μαζί με την εύκολη πρόσβαση από την Αθήνα κάνει την Αργολίδα να είναι ένας διμοφιλής προορισμός για τα Σαββατοκύριακα όλο το χρόνο και για καλοκαιρινές διακοπές.

Η Αρχαία Τίρυνθα, λίγα λεπτά έξω από το Ναύπλιο, είναι ένας χώρους που αξίζει να επισκεφθείτε με τα κυκλόπεια τείχοι του σε απόσταση 15 λεπτά από το Τολό. Η Αρχαία Τίρυνθα, η Μυκήνες και η Αρχαία Ασίνη είναι από την ίδια περίοδο της Ελληνικής ιστορίας και η Αρχαία Ασίνη βρίσκεται μόνο 2 λεπτά με τα πόδια από το Ξενοδοχείο Εσπέρια, ήταν το λιμάνι των Μυκήνων πριν 2000 χρόνια όπως μας αναγράφει ο Ομήρος στα βιβλία του.

Ναύπλιο, δέκα λεπτά από το Τολό, ήταν η πρώτη προτεύουσα της Ελλάδας όταν ελευθερώθκε από τους Τούρκους. Η πόλη έχει πολλά ιστορικά μνημεία και από τους κατοίκους, τους Βυζαντινούς, Φράγκους, Ενετούς και Τούρκους τα κτίρια στην παλιά πόλη κρατάνε ακόμα το ίδια αρχιτεκτονικό στύλ κάνοντας το Ναύπλιο να είναι μία πλούσια, ιστορική πόλη με μαγική ατμόσφαιρα. Κάντε περίπατο στα στενά δρομάκια της παλιάς πόλης οποιαδήποτε ώρα της μέρας και σταματήστε σε μια από τις πολλές καφετέριες και μπαρ να πιείτε ένα δροσιστικό ποτό ή καφέ. Περάστε από ένα από τα μουσεία του Ναυπλίου, την Αρχαιολογική, την Λοαγραφική ή την Στρατιωτική για να ολοκληρώσετε την επίσκεψή σας στη πόλη.

Το Ναύπλιο είναι μία κοσμοπολιτική πόλη και αξίζει να επισκεφτείτε κατα τη διαρκεία των διακοπών σας στο Τολό Εσπέρια.

Τολό Ξενοδοχείο Εσπέρια, Καστρακίου & Ναυπλίου 2, Τολό 21056, Αργολίδα Τηλ: 27520 58052 Φαξ: 27520 58053
MH.T.E. 12.45.K.01.2A.00062.00

This website is designed, hosted & maintained by e-magine solutions, Nafplion - The design, photographs and content is © copyright 2003-2009 - All rights reserved